top of page

Great American Songbook Country & Blues - Vannessa Thuyns, Nils Krake e.a.

De mooiste liedjes van onder andere:
Linda Ronstadt, Elvis, Kris Kristoffersen Hank Williams,

Ray Charles, Bonnie Raitt, Johnny Cash, Tom Waits,

Amos Lee, Ray Lamontagne.

 

 

The great American Songbook - Country & Blues 

 

"Het liedjesprogramma dat niemand onberoerd laat."


Countrymuziek roept bij veel mensen een associatie op met line-dance, lasso’s, en de prairy. Maar dat country eigenlijk het blanke equivalent van de blues is, laten Nils Krake en Vannessa Thuyns horen in dit prachtige programma met nummers die je genadeloos bij de strot grijpen. 

Bijgestaan door vijf topmuzikanten zingen  zij de bekende en minder bekende hits van legendes als Ray Charles, Bonnie Raitt, Elvis Presley, Johnny Cash, Tom Waits, Amos Lee, Ray Lamontagne, Emmylou Harris, Willie Nelson en The Judds. 

Dit theaterconcert is een juweel van een liedjesprogramma dat vele hoogtepunten uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis aaneenrijgt.

 

Vannessa kent u wellicht van de vele Seventies Unplugged tours, Honouring James Taylor & Joni Mitchell en Zingen met Hollands Mooiste!. Nils zong afgelopen seizoenen samen met Vannessa in Zingen met Hollands Mooiste en met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht!


Geniet van de evergreens als Tennessee Waltz, Angel from Montgomery, Don't be cruel, Lovesick Blues en Georgia ...zij laten niemand onberoerd.

countryblues_edited.jpg
bottom of page