top of page
c45355-20181130-brandi-carlile-in-concer

>> Een minifestival in één theateravond. Meerdere culturele smaken worden op één avond gecombineerd tot een smakelijk gerecht. Denk aan een mediterrane avond, een kleinkunstavond, een avond met bijzondere trio's of een gemengd programma. Keuzes uit het aanbod van drie samenwerkende impresariaten  <<

De jeugd heeft de toekomst geldt ook bij dit initiatief. Al langer kijken programmeurs, producenten en impresariaten naar hoe de festivalwereld inhoudelijk op zoek is gegaan naar formats en formules om een publiek te laten kiezen uit een veelzijdig aanbod. In de theaters doen preview-avonden of seizoenspresentaties naar ons idee het juist ook zo goed omdat zo'n avond wordt gekenmerkt door veelzijdigheid en keuzevrijheid. En uiteraard door aanbod van kwaliteit en diversiteit in een beperkte tijdsspanne.  Immers, thuis, met de afstandsbediening van de tv, zappen we heel wat af, ons koffiezetapparaat biedt velerlei koffiekeuzes en het aantal te spelen games en Netflix-series is onuitputtelijk. Dat willen we ook in het theater.

Klaver4Producties biedt voor seizoen 2022-2023 alvast een vijftal Q-Tapas-avonden aan. Vijf verschillende series en sferen, voor liefhebbers van snaarinstrumenten of aanbidders van de gevoelvolle Zuid-Europese klanken, voor hen die graag naar uiteenlopende vormen van kleinkunst luisteren of zich willen laten verrassen door onze 'Ratatouille'.

Een Q-Tapas-avond biedt drie concerten of voorstellingen in één. Elke show of concert bestaat uit drie delen van elk maximaal 45 minuten met 2 korte pauzes tussen de shows. U boekt drie programma's voor één prijs

Q-Tapas biedt kwaliteit, is gemakkelijk, is betaalbaar en is als bijzondere avond inpasbaar in vrijwel elke programmering. Iedere avond krijgt een eigen technicus en een eigen publiciteitspakket. Contract en factuur ontvangt u van het impresariaat waarbij u één van de Q-Tapas series geboekt heeft.

QTapas.png

Q-Tapas

bottom of page