top of page
c45355-20181130-brandi-carlile-in-concer

>> Klaver4Producties biedt u samen vanuit hun totale aanbod zeven tributes aan, waaruit u in willekeurige samenstelling drie tributes kiest. Die tributes kunnen naar eigen inzicht en binnen de grenzen van een geheel seizoen in uw programmering worden ingepast. Daarmee ontstaat als het ware een Q-serie  <<

Q-Tributes
Wat zijn Q-Tributes? Deze tributes onderscheiden zich van alle andere tributes doordat ze ten eerste een hoge kwaliteit hebben, maar niet per se een perfecte kopie zijn van het origineel. Q-Tributes vormen 'eigen interpretaties' door nieuwe originele artiesten van de originele versies. Door de eigen 'touch' ontstaat bijna een nieuw product.  


Bijzonder is de prijsbepaling
De prijs is een all-in uitkoopsom. Uw selectie van drie Q-Tributes wordt door onze drie impresariaten productioneel en publicitair maximaal ondersteund. Natuurlijk staan wij garant voor de kwaliteit van deze bands. Zij bieden stuk voor stuk een prachtig programma dat theatraal en muzikaal hoogstaand is en naar verwachting een groot publiek zal aanspreken. 

 

All-in prijs (incl. een promotiepakket) voor 3 Q-Tributes € 9.750,- 

Qtributes_1.png

Q-Tributes

bottom of page