top of page

Q-Tapas - Ratatouille

>> Van alles een beetje, gestoofd tot een 

muzikaal feestmaal <<

Rob Mostert, Jerome Hol & Erik Kooger – Boost!

Boost! Is Here! Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel ‘attitude’ tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden. Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid 19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hen muzikaal onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich nog het best laat omschrijven als: ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride’. Het trio Boost! lanceerde begin 2021 hun eerste album. Boost!

 

Mannen van Naam - Liedjes en larie

Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven stonden alle drie aan de basis van de bekende band Pater Moeskroen. Drie mannen die hun sporen in de muziek en de kleinkunst ruimschoots verdiend hebben. Nu zijn ze ietsje ouder, misschien ook wel wijzer, en zoeken ze nog steeds podia op om hun kunsten te vertonen. Want liedjes schrijven en muziek maken kunnen ze nog! Zij brengen de beste songs uit hun succesvolle theaterprogramma´s. Blijkbaar vullen de Mannen met hun persoonlijke Nederlandstalige liedjes en sympathieke presentatie een leemte in de Nederlandse kleinkunstwereld. Ton Smulders is de man met het warme stemgeluid en de grappige autobiografische verhalen. Ad Grooten is behalve snarenkunstenaar een begenadigd liedjesschrijver en Wilbert van Duinhoven is de strakke bassist, die af en toe verrast met razendsnelle folkdeunen op accordeon. Het optreden van Mannen van Naam bevat nieuwe nummers, maar daarnaast is er ook ruimte voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen.

 

O´Dreams – Dublin

O'DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad. Het trio trekt ter voorbereiding van deze unieke voorstelling dagenlang dwars door de stad. Ze komen langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven. Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. O'DREAMS zingt en speelt legendarische songs van onder meer The Dubliners, The Fureys, Christy Moore en U2. O'DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes en heerlijke humor werkelijk weet te raken. 'Dublin' is hun nieuwe, uiterst boeiende en vermakelijke ode aan Dublin.

Garantie € 3.875,- | uitkoop  € 4.275,-

bottom of page